Sneak Preview

Sebelum ni saya ada memperkatakan tentang tema warna bilik kan? Kini tibalah masa untuk menunjukkan hasilnya. Haha...

Ingat lagi pilihan pertama warna saya? Rujuk sini. Dan inilah hasilnya......

Sherbet + Classic Silk= nampak tua walaupun matching.

Kombinasi warna ni ok sebenarnya. Cuma tak cukup muda untuk jiwa saya. Apatah lagi apabila melihat bilik emak saya yang ceria. Begitu juga dengan bilik adik saya.

Bilik adik. Sangat cool dan sweet...


Bilik parents. Sangat ceria.

So, saya nekad nak tukar warna walaupun mak membebel. Walaupun apek tukang cat tu pun membebel. Tapi, kalau tak suka baiklah tukar kan. Daripada sengsara untuk terus tidur dalam bilik itu. Ohh...walaupun selepas ini saya akan jarang-jarang sekali tidur di bilik ini since I'm moving to Kelantan... But, this will be our room this coming September..Ouchh...jadi haruslah merasa teruja untuk beradu di dalamnya kan?

Have a look......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sherbet + Romance. Amacam ok tak. Lebih kurang macam tema warna majlis kahwin ku...


Nota: kualiti gambar handset cikai ;P
8 Responses
  1. Mia-Ina Says:

    suke bilik adik tu..dgn ur parent..nice

  2. sk Says:

    cantik! cantik! better than previous colour tu.

    bilik parents & adik tu pon cantik jugak.. pandai pilih colour.. :)

  3. Zainur Says:

    Mia, bilik kita yang baru tak suka ka? haha...


    SK, tenkiu2...barulah hati rasa senang sekarang :)

  4. mrs zach Says:

    tantek..lebih menyerlah dari yg dulu. yg dulu tu agak tenggelam dan pudar cinta sikit. ahaks.

    selamat mendeko-deko ye. :)

  5. Zainur Says:

    Mrs Zach, Tenkiu2... :)

  6. siti norfatiha Says:

    salam..
    yang last sekali tu, sangat sweet..sesuai menggambarkan itu bilik pengantin perempuan dgn jiwa yg lembut..'girlish'

    pilihan yang awal, yg coklat tu, agak classic..that's why nampak 'tua'..tapi kalau dpt matchkan dgn hiasan yg sesuai, bilik akan nmpak exclusive & mewah..

    apape pun, bilik adik kamu tu mmg 'sejuk' je mata memandang=)

  7. aDieyZa Says:

    cantik dear colour tu.. yg first tu nmpk dull ckit but maybe sbb xmasuk barang n deco2 lg..

    apapun, hope semuanya berjalan seperti yg dirancang k..

  8. Zainur Says:

    Fatiha, tenkiu.. warna asal tu ambil cth dalam buku. Mmg nampak xclusive la bilik tu sebab dah siap berlangsir dgn bedroom set semua...sebab tu la tiru kaler dia...tp bila buat rasa sangsi plak takut sendiri punya xjadi mcm tu. That's y tukar kaler...


    Adieyza, Mudah2an lancar la semua urusan...ameen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs