No Strings Attached!

Internet kini sudah menjadi satu keperluan hidup bukan lagi kehendak hidup. Maksudnya kalau tak ada internet macam tak boleh hidup. Internet ni bagaikan makanan sehari-hari. Kalau boleh di mana-mana saja kita nak online dan berinteraksi dengan kawan-kawan.

Sekarang ni tak sepatutunya ada lagi istilah ‘katak di bawah tempurung’. Kerana walaupun dunia anda hanya di rumah sahaja tetapi ibaratnya semua di hujung jari anda. Ingin melawat kota London, melihat pyramid, menghubungi kenalan di Australia, mencari kedai makan atau pun bershoping semuanya boleh dibuat di rumah saja. Tapi kalau anda tidak ada broadband maka istilah katak bawah tempurung itu memang relevan untuk anda! Haha... Maaf yer kalau ada yang terasa ketinggalan zaman.

Jadi, bagi anda yang tercari-cari broadband yang sesuai dan ingin tidak ingin lagi digelar katak bawah tempurung apa kata anda mencuba broadband dari P1W1Max. No string attached Whoaaa!!! Berbeza dengan celcom berukband broadband yang selalu saja hampeh apa kata anda beralih kepada P1 yang kini menawarkan 3 Plan hebat iaitu W1GGY 59, W1GGY89 dan W1GGY129. Untuk kelajuan 3Mbps (W1GGY129) dengan 20GB usage quota anda hanya perlu membayar bulanan sebanyak RM129 sahaja! Manakala untuk pakej W1GGY 89 dan W1GGY59 dengan kelajuan speed masing-masing 15GB dan 8GB anda hanya perlu membayar yuran bulanan sebanyak RM89 dan RM59 untuk setiap pakej.

Bukan itu sahaja, P1 juga menawarkan broadband untuk sekeluarga dari harga serendah RM49! Kalau anda tak percaya sila lawati laman http://www.p1.com.my sekarang! Memang berbaloi!

Lepas ni tiada la lagi istilah katak bawah tempurung sebaliknya boleh berukar kepada katak di bawah cermin kaca. Haaa...meskipun terkurung tapi masih mampu melihat dunia luar! Jom internet dengan P1W1Max sekarang!

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.


8 Responses
  1. ElyaElmo Says:

    elya ari tu pakai P1..lepas tu return blik..sebb time tu kat cheras tak dapat signal..hu3

  2. Zainur Says:

    Sharing, Yep!

    Elya, lorr xda line kat cheras ka?Nasib baik diaorg accept balik kn..maybe sbb baru lg P1 nie...me pakai straemyx aje...cuma xbest caj sewa phone mahal benor..

  3. aDieyZa Says:

    dear, xtau nak drop comment katner.. but just nak ucapkan tahniah sbb menang contest dina halim bridal..

    congrats dear!! u mmg layak menang!!

  4. farahfatihah Says:

    hi zainur, wahh dah mcm wakil p1w1max heheheh cayalah..jom sama2 jd katak dlm gelas... =P

  5. Zainur Says:

    Adieyza, TQ :) Masih ada gak orang yang ucap lagi...hehehe...segan rase..


    Farah, promote utk dapat duit poket boleh? ;D

  6. Zainur Says:

    Soffya, Salam kenal :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs