I Wanna Be A Project Alpha TV Star!

Anda mempunyai impian untuk menjadi bintang TV? Ingin popular dan dikenali? Walaupun anda hanya seorang blogger tapi anda mampu merealisasikan impian anda!

Caranya sungguh mudah! Anda hanya perlu menyertai PROJECT ALPHA AUDITIONS untuk Season 3 dan jika anda berjaya, anda berpeluang untuk menjadi Blogger Jemputan untuk Project Alpha Season 3 nanti! Hebat bukan?


Tak tahu apa itu Project Alpha? Alahai... Ia merupakan suatu siri tv realiti pertama di Malaysia yang menampilkan kehidupan sebenar seorang blogger terkenal dalam menjalani aktiviti dan kehidupan seharian. Hey! Siapa kata menjadi blogger tidak hebat. Dengan adanya blogger pelbagai perkembanan semasa seperti dunia fesyen, selebriti, hal ehwal dunia, politik, gossip dan sebagainya mampu berkembang luas dalam internet di mana menjadi antara medium penyampai yang penting di era masa kini.

Jika anda seorang blogger seperti saya dan ingin menjadi popular dan muncul di kaca tv anda hanya perlu mengikuti 5 langkah berikut:

Langkah 1: Join ruumz atau login ke dalam akaun anda.

Langkah 2: Join the Project Alpha ruumz group!
*The option to join is located on the top left hand side of your screen.

Langkah 3: Upload your video into the 'Auditions' Album below

Langkah 4: Insert a title and a short description about your audition.
* Tip: You can also tag yourself to your video so that it will appear on your ruumz profile page

Langkah 5: To increase your chances of being selected, get your friends and family to "Like" your video.

Mudahkan? Tiga top winner akan berpeluang untuk menjadi blogger jemputan dalam season akan datang Project Alpha di samping membawa pulang hadiah-hadiah menarik seperti berikut:

1st Prize
- 3 days 2 nights stay at 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room with breakfast for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

2nd & 3rd Prize
- Adidas ACTION 3 hamper worth RM100 (Includes a South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid worth RM199

So apa tunggu lagi join ruumz group dan hantarkan klip video anda sekarang. Siapa tahu anda bakal muncul di kaca TV?

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups
3 Responses
  1. asna cute Says:

    berminat tp heheh malassss yg amat kihkihkih~

  2. Mia-Ina Says:

    berminat gak.,.tp xde masa amat..kerja sek pun byk x siap...tu pun curi ms post di blog..huhu. pepun, sy sedang fokus sesuatu utk anak murid sy...

  3. Zainur Says:

    Asna & Mia: Buat entry ni nak dapat duit aje...wakaka...tp takderla sampai nak jd popular..jd biasa2 cukuplah..malu nnt..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs