Akhirnya sah bergelar sang isteri!

Alhamdulillah, akhirnya kami selamat bersatu sebagai suami dan isteri. Indahnya hidup berdua. Indahnya bercinta di alam rumahtangga. Setiap sentuhan menggetar sukma. Setiap lirikan mata mengundang debar di jiwa. Setiap senyuman terpatri di minda. Oh, aku sudah mabuk cinta!

Terima kasih buat SK, Asna dan Amy yang telah berkesempatan bertandang ke majlis kecil kami. Segala kekurangan mohon di maafi.

InsyaAllah andai ada kesempatan nanti saya akan upload gambar-gambar di hari bahagia kami. Terima kasih jua buat pihak Dina Halim di atas hadiah mini pelamin yang indah berseri. Semuanya akan di review kelak apabila urusan-urusan di sini beres! Saya amat butuh masa.

Sehari selepas majlis di rumah suami, saya sudah mula bertugas sedang suami masih lagi cuti seminggu! Sudah lah tuh first day bekerja sampai 7ptg. Belum masuk OT di malam hari....@sengihnampakgigi Second and third day kerja out station. Mujur area sini-sini aje. Kalau tak ada yang merana. Penat you all! Hari Sabtu pun kena kerja. Dunia blogging terpaksa dilupakan seketika...adusss.... Maaf pada semua yang menanti.
9 Responses
  1. mysarah Says:

    alamak romantisnya perenggan yg pertama tu. ni yg buat i tak sabar nak kawen ni! hehehe

  2. ♥S@R@♥ Says:

    xsabarnye nk tgk gmbr nur...

  3. Mia-Ina Says:

    ayat 1 tue yg mia x thn dengar...ehehe...mia pun tgh hitung hari ni....

    cantiknya tgk zainur....x sbr jg nk tgk gmbr2x zainur di majlis kahwin...

  4. Zainur Says:

    My sarah: Romantik eh? Hehehe...Tp serious bercinta lepas kawin mmg nikmat!

    Sara: Kesian sara tak dapat kad...nape tak call aje..blh bg add...anyway majlis simple2 aje :)

    Mia: Lepas dah kawin nnt mesti Mia feel sendiri...hehehe....anyway best of luck for ur preparation k!

  5. Mia-Ina Says:

    zainur: hehe...sama2x merasai alam perkahwinan itu nanti..doakan mia gak

  6. .:Mrs. Engineer:. Says:

    congrates zainur...moga berkekalan hingga ke akhir hayat...amin...

  7. ~ mizzAmy ~ Says:

    sweetnya tinta.... amy doakan korang bahagia hingga ke akhir hayat. amin.....

    amy pulak yg rasa tak sabar2 nak kawin. lalalala.... =P

  8. rose Says:

    tahniah..semoga bahagia sampai syurga.. =)

  9. Zainur Says:

    Mrs Engineer: TQ

    Amy: Sabar2...hehehe...akan tiba jua masanya...

    Rose: Tenkiu :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs