Akhir-akhir terakhir sebagai si dara sunti

@oeye OMG! Lagi 12 hari okeh.... Sangat berdebar-debar. I dunno why.... Macam rasa tak bersedia pun ada. Apa tak nya, hari tu mama call kata door gift untuk kanak-kanak tak ada lagi..

@pening Sudahlah tu I'm still stuck here at Kelantan! Lepas satu, dua kerja I dapat. Lepas dua, tiga kerja saya dapat! Macam nak pengsan you all! Semalam the whole day meeting sampai pecah kepala. From 8 am till 7 pm! Yang best tuh I siap dapat kerja baru lagi which is to be submitted tomorrow and also on my Wedding day!!!!!!!!! @tensyen

Serabut! Serious serabut. My friend cakap mata I dah lebam....uuuuu....sedih! Jerawat manja pun keluar sana sini...sadis! Luckily, this time dia keluar dekat area bawah dagu dan leher so tak la nampak sangat. Every night I sapu minyak zaitun, alhamdulillah beransur pulih.

To tell u all the truth, I tak sempat pun pergi spa. Not even once! @sad Tak tau la berseri ke tak I ni di hari pernikahan... Kalau nak pergi sekarang macam tak sesuai dah. I'm so depressed! Besok nak raya, petang tu baru balik KL. Mujur masih ada tiket flight. Kebanyakan dah sold out! Hopefully raya ke 3 or 4, I sempat lah pergi buat manicure and pedicure juga mandi bunga ka mandi buih ka apa-apa lah! Or paling kurang pun ber'spa' di rumah sendiri... Huhuhu....

The only good thing yang happen pun, I reduce my weight from 50kgs to 45 kgs... Yep! 45kgs adalah berat saya masa sekolah menengah..... Huhu....

I just wanna look pretty on my wedding day! I just wanna look pretty in front of him, my future habibi....@doa
2 Responses
  1. ElyaElmo Says:

    zainurr....beberapa hari jee lagini!!~take a gud rest k!!
    tak sabarr nk tgkkk zainur sanding...he3

  2. Mia-Ina Says:

    tak sabar nk tgk zainur nye gmbr di hari wedding..mesti nice.....mia pun jd mcm zainur pe...x tau sempat ke tak g spa..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs