Outdoor Photoshoot

Outdoor session a.k.a Post Wedding!

Walaupun saya dan dia pemalu tapi kami tetap mahu!@malu Kata orang kenangan seumur hidup sebelum kulit berkedut dan perut memboyot... hehehe....

Yalah, nak buat pre-wedding shoot macam tak kena aje. Sebab masa tu tiada ikatan yang sah lagi. Nak pegang-pegang, HARAM. Nak keluar berdua boleh jadi fitnah. Jadi, yang paling tepat dan terbaik adalah Post wedding shoot atau Outdoor session (after the wedding of course!). Sorry, untuk sesiapa yang terasa. Tapi, yang haram tetap haram. Yang dosa tetap dosa. Hukum tetap hukum. Selagi bukan namanya suami-isteri tak ada sebab atau pasport untuk kamu melangkaui batas dan sempadan yang sudah ditetapkan oleh syariat! (Peringatan untuk diri sendiri jua serta zuriat keturunan ku).

Okay, back to the story, the outdoor session was held at Pulau Warisan, Kuala Terengganu. Pulau Warisan ni baru saja diwujudkan kat belakang area Kampun Cina which is near by Hotel Seri Malaysia, KT. Kawasan tersebut baru saja ditambak. Asalnya laut. Memang nice view!

Tanpa membuang masa, layankan sajalah aksi-aksi yang sopan berikut. Hehehe.... Aksi-aksi manja dan mengedik hanya untuk simpanan pengantin saja. Hehehe... Tak banyak yang dapat di'upload' tapi cukuplah untuk menjamu mata.

And again, time ni saya tak make up pun. Haha... Biarlah natural beauty gitu. Bukan muka plastik. Hikhikhik....








OP @ majlis KT: Abg Mie.

Abg Mie nie biasa jadi jurukamera bagi pihak istana. Memang sudah berpengalaman gitu. Gambar sangat berkualiti. Harga?? Haha...again rezeki kami. Semua below RM1k. 2 album siap edit, 3 dvd unlimited pictures, short video dan 3D piccas. Wow! Hehehe... Highly recommended! (Tapi, special price ni hanya untuk limited person macam kami) Hikhikhik.... Sebab biasa-biasa RM 1k and above lah. But, still murah compare to KL punya rate. Furthermore, sekarang banyak sangat tukang-tukang photographer yang tak pro tapi caj mak oiii.... Kualiti gambar pun kureng gitu... Huhuhu.... Lagi satu Abg Mie ni pantas buat kerja gitu. Tak sampai 2 minggu I dah boleh dapat album dan cd2 nya sekali. Amazing kan? Memang class lah!

4 Responses
  1. Mia-Ina Says:

    bestnya dengar OP zainur..mg hebat, sekejap je masa diambil utk siap

  2. ~ mizzAmy ~ Says:

    wahhh..... bestnya dpt murah. rezeki tinta.

  3. Zainur Says:

    Mia: Tuhla OP sekarang mau ambil masa berbulan tapi kualiti gambar menghampakan...penat saja tunggu lama2...huhuhu

    Amy: Alhamdulillah... bila nak kahwin mcm2 rezeki dapat... Jadi jgn risau utk meneruskan niat nak kahwin tu :)

  4. farahfatihah Says:

    cantik la view tu...pengantin of course la lagi cantik =)
    alhamdulillah rezeki kamu...dapat best price

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs