Yang Terindah- Dakmie

Sekarang ni dekat TV3 tengah top dengan cerita Adamaya. Saya pun agak tergila-gila juga untuk terus menonton episod demi episod cerita ini. Bukan tergila-gila dengan pelakon dia ok! For those yang tak tahu, Adamaya ni adalah drama bersiri yang tercetus daripada filem 'I'm Not Single' lakonan Lisa Surihani dan Farid Kamil. Tapi untuk drama bersiri ini watak Adam tu dibawa oleh pelakon Se1n yang tak kurang hensemnya. Haha... (Marah en tunang i komen macam ni).

Sejak menonton cerita ni saya jadi sangat 'meroyan' dengan lagu tema dia ok. Senikata dia sangat halus dan menusuk kalbu. Dan saya nak dedicate lagu ini untuk bakal suami saya. Walaupun dia tak tahu menahu tentang blog ni but hope one day after nikah dia akan baca semua yang saya tulis kat sini. And this song is for you abang.....



BTW, nama lagu ni Yang Terindah!
7 Responses
  1. farahfatihah Says:

    sweet kan citer ni....lagu dia pun besttttttt

  2. ElyaElmo Says:

    lagu ni dulu OST im not single gak kan??
    napa die gune balik lagu ni yeh..hu3

  3. Zainur Says:

    Farah, sweet...tp skrg menci kat maya buleh...sbb tak reti nak hargai adam...

    Elya, ms time cite I'm not single tu xbrapa nak layan sgt lagu nie...hehe...skrg baru ada feel...maybe sbb dah ada 'somebody' dlm life ;P

  4. Mia-Ina Says:

    mia suke cite ni...sebab lagu dia ni sweet...siap ada angan2x menulis ble dgr lagu ni..hahah

  5. Fathiyah Says:

    lagu ni mmg sesuai sgt2 dgn cite adamaya kan.jiwang u =)

  6. asna cute Says:

    Wahh ramai jugak yg suke lagu nie kan.. ;) asna pun suke..

    Kak nak address ya ;)

  7. aCik GeE cHoMeY Says:

    best kan cter 2...selalu tengok gak..lagu nyer pon best..suka2 sngt2..:-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs