Lagi 117 hari tapi....

Lagi 117 hari nak nikah....
Baju tak siap lagi.
Bajet first fitting 12hb Jun.
Tolong lah encik designer jangan ubah date.
Saya kat KB. Awak kat KL. Susahnya nak jumpa...
:puteh_21:

Lagi 117 hari nak nikah....
Caterer tak cop lagi.
Dah email minta quoattion sana sini,
tapi tak berbalas.
Nak call rasa sengal sedikit....
:puteh_25:

Lagi 117 hari nak nikah....
Bila nak start buat doorgift ni?
Urusan permohonan nikah pun tak sentuh lagi.
Bedroom set tak beli lagi.
Langsir dan segala perhiasan yang relevan tak beli lagi.
Apa lagi bab rawatan badan- manicure, pedicure, spa....aihhhh....
:puteh_8:


Lagi 117 hari nak nikah....
3 bulan pas nikah nak fly honeymoon sambung belajar...
Makanya sekarang dok sibuk study untuk ielts...
buat proposal phD dan cari tempat nun kat seberang laut sana
Sampai persiapan kahwin jadi slow....aihhhh....
Prof, kasi saya kahwin dulu boleh?
:puteh_2:

Pengumuman:
Untuk semua B2B, ada sesuatu yang best untuk dikongsi bersama. Sesuatu yang sangat berbaloi-baloi. Sesuatu yang buat saya gembira dan sangat menguntungkan. Owh apakah? Saya akan beritahu. Tapi, bukan hari ini. Tunggu sehingga hal ini benar-benar disahkan! Tungguuu....:puteh_12:
6 Responses
  1. farahfatihah Says:

    wahh apa tu zainur?? teruja nak tau!!

  2. Cik Belle Says:

    wah, bestnyer zainur nak sambung phd pulak.. huhu..

  3. asna cute Says:

    Bz women! chaiyok! chaiyok! kak heheh~

  4. Mia-Ina Says:

    x sbr nk tau nie..pe dia?

  5. siti norfatiha Says:

    wah..bestnya nur dah nak sambung PhD..saya ni baru berkira2 nak sambung Master..tapi takut tak boleh handle bila dah kawin ni..

    nnt nur bolehlah share tips2 menjadi seorang isteri dan student PhD di perantauan..mungkin jgak seorang ibu=)

  6. Zainur Says:

    Farah & Mia, sabar ya! Bagitau sekarang kalau takut tak betul maklumat ni...hehehe...

    Belle, insyaAllah.. dah syarat kontrak macam ni...kena la jugak..

    Asna, ni kira tak bz la sangat compare dengan opismate yg superb bz!

    Siti, bila dah ada pengalaman nanti boleh la share2...hehehe...Macam tak sabar lak nak jadi isteri n ibu! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs