Cheap baby clothes 2

Specially dedicated to Asna cute and others who might be interested....

Asna, here is more baby clothes for you to choose. Hehehe.... Sorry akak busy sedikit tak sempat nak reply lagi your previous massage. These are some others that you might interested. Lepas you made your final decision akak will PM you the price. But seriously, it is super cheap compare to Malaysia punya price...Hehehe....

Ok pilih-pilih. Jangan tak pilih! Sorry if quality gambar tak memberangsangkan. Mak bukan photographer and camera pun bukanlah ala-ala dslr!


No: 001
Size: 1
Brand: Pumkin Patch



No: 002
Size: 000, Height: 62cms, Weight: 6kgs
Brand: Disney baby



No: 003Size: 000, Height: 62cms, Weight: 6kgs
Brand: Disney baby



No: 004Size: to fit 1 year
Brand: tutta



No: 005Size: 00, Height: 68cms, Weight: 8 kgs
Brand: Disney



No: 006Size: 6-12 months
Brand: Pumkin Patch



No: 007Size: 0000
Brand: Tiny little wonders



No: 008
Size: 12-18months
Brand: snugglebum



No: 009
Size: 0
Brand: Tiny Little Wonders



No: 010
Size: 00
Brand: Baby world


No: 011Size: 00,Height: 68cms, Weight: 8kgs
Brand: Hundreds Thousands



No: 012
Size: 0000, Height: 56 cms, Weight: 4kgs
Brand: baby baby


Okaylah. I guess that's all for now. Penat you nak upload gambar-gambar ni. But this time proper sedikit sebab akak ada buat numbering, size and brand. Senang Asna nak refer nanti. And senang juga for akak. Actually, ada banyak lagi. Especially baju girls. Tapi, tak terdaya nak upload semua since minggu ni saya akan present my proposal. So kalau saya tak reply msg or email secepatnya means that saya sangat busy. So sesiapa lagi interested boleh tinggalkan comment di ruang ini, insyaAllah saya akan reply nanti.

Even though, semua ni second hand but they are still looking goods and sangat berbaloi. My slogan simple aje, kenapa bayar mahal kalau nak guna sekejap jer? Hehehe.... And sebelum saya akhiri entry ni saja nak share dengan you guys some baby books yang saya borong juga and stuffy toys which already become my toys! These baby books sangat menarik and tertarik. Kulit tebal gerenti tak koyak. And some more they are very educational!


2 Responses
  1. asna cute Says:

    Asna nk baju nk 1 2 4 dan 11 hehe. Xpe kak its okey. Take ur time hehe. Haikal skrg dh 7.3kg tau kak. So baju2 dia semua asna beli 1year abv jer hehe senang ;)

  2. mrs zach Says:

    zainur...nak juga. utk newborn leh? hehehehe. my lil mujahid keluar bulan 2..insyallah. eh, kot boleh surveykan barang2 utk breastpump skali pun ok gak. hahahahah ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
abcs